Lottemaa ehitusel lüüakse kopp maasse

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haljastuse spetsialist Kaija Arroval ja Eventus Ehituse objektijuht Janek Vint uurivad plaanidelt, milline hakkab praegu Nõukogude armeest maha jäänud ehitistega risustatud maa-ala välja nägema tuleval suvel.
Haljastuse spetsialist Kaija Arroval ja Eventus Ehituse objektijuht Janek Vint uurivad plaanidelt, milline hakkab praegu Nõukogude armeest maha jäänud ehitistega risustatud maa-ala välja nägema tuleval suvel. Foto: Erakogu

Mitmesugustel põhjustel edasi lükkunud Lottemaa ehitus Tahkuranna vallas võib nüüd tõepoolest alata: Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) andis eelmisel nädalal teada rahastamisotsusest ja reedel sõlmisid teemapargi arendajad lepingu ehitajaga.

OÜ Lottemaa Teemapargi juhatuse liikme ja vastutava projektijuhi Rein Malsubi sõnade kohaselt käib ehituse ettevalmistus ja järgmisel nädalal on plaanis kopp maasse lüüa. Lottemaa ehitus peab valmis saama uue aasta juulikuuks.

EASi otsuse järgi kujunes Lottemaa teemapargi rajamise lõplikuks toetussummaks 4,4 miljonit eurot, mis on küsitust väiksem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles