Linnavolikogu jagas raha

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veel ei ole jõulud. Kui sumin saalis liiga suureks läks, helistas Pärnu linnavolikogu esimees Krista Nõmm diskreetselt kellukest, et jutuajamise lõpetamise soovist märku anda.
Veel ei ole jõulud. Kui sumin saalis liiga suureks läks, helistas Pärnu linnavolikogu esimees Krista Nõmm diskreetselt kellukest, et jutuajamise lõpetamise soovist märku anda. Foto: Ants Liigus

Pärnu linnavolikogu arutas eile enda töö tasustamist ja tegi algust järgmise aasta eelarve lugemisega, vaadates enne seda üle maamaksu ning teede ja tänavate sulgemise maksu.

Volikogu eelmine koosseis oli järeltulijatele hüvitiseks määranud 100 eurot kuus. Osa IRLi ja keskfraktsiooni liikmeid üritas sellele juurde saada 25 eurot iga komisjoni istungi pealt, ent Kivimägi valimisliidu ja Reformierakonna häälteenamusega ei läinud ettepanek läbi.

Volikogu esimees hakkab saama hüvitiseks 800 eurot kuus, millele lisandub 125 eurot auto- ja 30 eurot telefonikompensatsiooni. Samasugust hüvitist maksti eelmisele volikogu esimehele. Uued on volikogu aseesimeeste ja komisjoni esimeeste tasud: aseesimehed ja alaliste komisjonide esimehed 250, ajutise komisjoni esimehed komisjoni töökuul 150 eurot kuus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles