Sädeinimene Tiiu Sommer pöördus MTÜde usku

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
”Ma tänan neid, kes mind esitasid, ja oma peret mõistva suhtumise eest,” ütles Pärnumaa sädeinimene 2013 Tiiu Sommer aunimetuse vastuvõtmisel Endla sammassaalis.
”Ma tänan neid, kes mind esitasid, ja oma peret mõistva suhtumise eest,” ütles Pärnumaa sädeinimene 2013 Tiiu Sommer aunimetuse vastuvõtmisel Endla sammassaalis. Foto: Ants Liigus

Endla sammassaalis surub Tiiu Sommer rõõmupisaraid vargsi tagasi ega leia üllatusest kohe sõnugi, seistes Pärnumaa kodanikuühiskonna aasta tegijate tänuvastuvõtul osalejatega silmitsi kui aasta sädeinimene 2013.

Omasuguste rivis on ta üheteistkümnes, täpselt nii palju on Pärnumaa Kodukant aasta sädeinimesi välja kuulutanud. Reeglistiku järgi pälvib sellise aunimetuse isik, kes oma kohapealse tegevusega on kaasa aidanud maa- ja külaelu positiivsele arengule ning on kodukohas tuntud, autoriteetne, aktiivne.

Tiiu Sommer jagab ennast Audru valda Lindi külla jääva Tiido-Tiiu talu perenaise, Tahkuranna vallavalitsuse arendusspetsialisti ja vallalehe Oma Leht toimetajana, MTÜ Lindi Külaseltsi liikme ja käsitööaida mõtte vedajana. Ta on Pärnumaa Kodukandi juhatuse ja Pärnu lahe partnerluskogu juhatuse liige ning viis sügist ärgitanud hoidistevalmistajaid Olustvere messil osalema, hobitegijana enda sahvrist aiaannid väljapaneku tarvis kotiga kaasas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles