Laidi Surva: Kuigi perevägivalla juhtumid omavahel erinevad, leiab neis ühisjooni

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justiitsministeeriumi kriminaalpoliitika nõunik Laidi Surva ütles, et lähisuhte vägivalda ei ole ühiskonnas varasemast rohkem, kuid sellest julgetakse rohkem rääkida.
Justiitsministeeriumi kriminaalpoliitika nõunik Laidi Surva ütles, et lähisuhte vägivalda ei ole ühiskonnas varasemast rohkem, kuid sellest julgetakse rohkem rääkida. Foto: Urmas Luik

Justiits-, sotsiaal- ja siseministeeriumi, politsei- ja piirivalveameti ning sotsiaalkindlustusameti koostöös on Pärnus ja linnapiirist väljaspoolgi alanud juhtprojekt, mille raames kaardistatakse aasta jooksul perevägivallajuhtumid ja kaasatakse nende lahendamisse võrgustikueksperdid.

Projekti eesmärk on koostöömudeli väljatöötamine perevägivalla juhtumite lahendamiseks.

Võrgustikupartneriteks on näiteks kohalike omavalitsuste, prokuratuuri, politsei ja ohvriabi, haigla, õppenõustamiskeskuse, töötukassa, kriminaalhoolduse ja varjupaiga esindajad, kelle koolitamine Pärnus algas. Lähemalt selgitab justiitsministeeriumi kriminaalpoliitika nõunik Laidi Surva.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles