Archimedes innustab säravaid noori õpetajaks hakkama

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
On väga küsitav, kas aina muutumises ehk ebastabiilne Eesti haridussüsteem kutsub noort õpetajaks õppima. Pildil on jäädvustus koolidirektorite õppepäevast „Muudatused tööaja- ja palgakorralduses ja selle kajastamine töölepingus”.
On väga küsitav, kas aina muutumises ehk ebastabiilne Eesti haridussüsteem kutsub noort õpetajaks õppima. Pildil on jäädvustus koolidirektorite õppepäevast „Muudatused tööaja- ja palgakorralduses ja selle kajastamine töölepingus”. Foto: Ants Liigus

Novembri viimastel päevadel alanud üleriigiline kampaania „Õpi õpetajaks” populariseerib õpetajakutset ja innustab võimekaid õppima õpetajaks.

Sihtasutuse Archimedes Eduko büroo ja ülikoolide koostöös sündinud ettevõtmine on ühelt poolt osa pikemaajalisest „Õpi õpetajaks“ programmist, ent ka oktoobris tähistatud traditsioonilise hea õpetaja kuu sujuv jätk.

„Kampaaniaga tahame panna inimesi mõtlema nende elus väga olulist rolli mängivatele isikutele – õpetajatele – ja näidata, miks on õpetajaamet oluline ja miks on lahe olla õpetaja,” tõdes ürituse ideed avalikkusele selgitanud Eduko büroo juhataja Tiina Anspal. „Loodame, et õpetajaks tuleb õppima aina rohkem särasilmseid ja tegusaid noori.“

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles