Rääma kooli heategevuslik õmblustuba

, LC Pärnu Strand asepresident
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rääma koolis valmistati heategevuslikuks jõulumüügiks pehmeid mänguasju.
Rääma koolis valmistati heategevuslikuks jõulumüügiks pehmeid mänguasju. Foto: Madde Rebane

Lions-klubi Pärnu Strand korraldab traditsiooniliselt heategevuslikke jõulumüüke Port Artur 2 aatriumis, kus kogunenud raha eest toetatakse andekaid lapsi.

Oma panuse sellele üritusele andis Rääma kooli õpilasesindus, kes õmbles müügi jaoks arvukalt pehmeid mänguasju – koeri ja jäneseid, kasse ja karusid ning omalaadseid tundmatuid loomi. Kuna ettevõtlikkus on üks kooli selleaastastest märksõnadest, ei olnud muret mänguasjavabriku töötuppa laste leidmisel. Soovijaid oli esialgu rohkemgi, kui käsitööklassi mahtus. Kuna mitmel neist ei olnud suuri kogemusi õmblustöös, tulid appi emad ja vanaemad, kes aitasid alustatu lõpule viia. Tulemuseks oli 15 omanäolist ja kordumatut pehmet mänguasja, mis kohe kutsuvad end kaissu võtma.

Rääma kooli õpilasesindusel ei ole selline heategevus võõras. Näiteks nädal tagasi koolis korraldatud heategevuslikul jõululaadal koguti märkimisväärne kogunes raha kooli uue sildi jaoks.

Rääma kooli laste tehtud mänguasju saab osta lõviklubi jõulumüügil juba selle laupäeva keskpäeval Port Artur 2 aatriumis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles