Geograafias tublisid on enim Kilingi-Nõmmes

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnaraamatukogu salongiõhtu külaline Andres Karu õppis kultuuriakadeemias näitlejaks ning on kandnud elus erinevaid rolle. Muuhulgas leidnud aega ka selleks, et käia külas 105-l maailma riigil ning on tõusnud neist 89 kõrgeimasse tippu. Salongiõhtul näitab Karu pilte ja räägib lugusid, mis on nende piltide taga.
Linnaraamatukogu salongiõhtu külaline Andres Karu õppis kultuuriakadeemias näitlejaks ning on kandnud elus erinevaid rolle. Muuhulgas leidnud aega ka selleks, et käia külas 105-l maailma riigil ning on tõusnud neist 89 kõrgeimasse tippu. Salongiõhtul näitab Karu pilte ja räägib lugusid, mis on nende piltide taga. Foto: Ants Liigus

Pärnumaa piirkondlikul geograafiaolümpiaadil jagus auhinnakohti kolme gümnaasiumi ja viide põhikooli.

Noorimate, 7. klasside parim oli Sander Saarpere Kilingi-Nõmme gümnaasiumist ja teda õpetab Elli Altin. Teiseks tuli Cerlyn Treumann Koonga koolist (õpetaja Hele Nööri) ja kolmandaks Aleks Tammiksaar Vändra gümnaasiumist (Riina Sikkal).

8. klasside seas võitis Madis Steinberg Vändrast (Riina Sikkal), teise koha pälvis Eliisa Alliksaar Paikuse põhikoolist (Sirle Varkentin) ja kolmanda Raigo Tšetšin Kihnu koolist (Marika Kose).

9. klasside võitja Triinu Nurmjõe õpib Koonga koolis (Hele Nööri), teise koha omanik Allan Rist Kilingi-Nõmmes (Elli Altin) ja kolmandale kohale tõusnud Alex Tähemaa Surju koolis (Ele Jaanimäe).

Kümnendike esikolmikus on Elli Altini õpilased Kilingi-Nõmme gümnaasiumist: Eke Tominga parima, Anna-Liisa Antson teise ja Silver Pärn kolmandana. 11. klasside võitja on Ago Tominga, samuti Elli Altini õpilane Kilingi-Nõmmest. Teise koha sai Rasmus Karits Pärnu-Jaagupi gümnaasiumist (Daisy Kärner) ja kolmanda Ly Tempel Vändra gümnaasiumist (Riina Sikkal).

Lõpuklasside võidu võttis Uku Sildoja Vändrast (Riina Sikkal), teise koha Kristjan Pärn ja kolmanda Reelika Tõnisson Kilingi-Nõmme gümnaasiumist (Elli Altin).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles