Paadremal teevad jõulumuusikat Kõrsikud

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paadiremondi töökojas aprillis etendunud komöödia tõi kohale saalitäie kohalikke, mullune jõulukontsert aga pakkus elamust 350 pärnumaalasele.
Paadiremondi töökojas aprillis etendunud komöödia tõi kohale saalitäie kohalikke, mullune jõulukontsert aga pakkus elamust 350 pärnumaalasele. Foto: Joosep Soorsk/agentuur Must

Pühapäeva, 22. detsembri õhtupoolikul toimub Pärnumaa Varbla valla metsade rüpes Kidise jõulumuusika ürituste raames ansambli Kõrsikud kontsert, mille tulust toetatakse Paadrema kirikut, Varbla valla vähekindlustatud rahvast ja Tõhela peret, kelle maja langes tuleroaks.

Õhtu algab jumalateenistusega väikses ja armsas Paadrema kirikus ning jätkub Kidise jõulumuusikaga vanas kolhoositöökojas. “Sedakorda esitlevad Kõrsikud oma uut plaati Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Paadremal. Loodame külastusrekordit,” märkis Kidise kontserditalu esindaja Henrik Raave ja lisas, et piletid kontserdile on välja müüdud.

Laat ja kohvik

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles