Eri Klas läheb Pärnu orkestriga jõulutuurile Eesti linnadesse

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesootav kontsert on maestro Eri Klasi pühadekummardus armastatud heliloojate Uno Naissoo, Raimond Valgre, Arne Oidi ja Valter Ojakääru teostele, samuti inimestele, kes neid armastavad.
Eesootav kontsert on maestro Eri Klasi pühadekummardus armastatud heliloojate Uno Naissoo, Raimond Valgre, Arne Oidi ja Valter Ojakääru teostele, samuti inimestele, kes neid armastavad. Foto: Pärnu kontserdimaja

Täna hommikul saabub Pärnu maestro Eri Klas, et valmistuda Pärnu linnaorkestriga peatseks ühiseks jõulutuuriks Eesti kontserdimajades Pärnus, Tartus, Jõhvis ja Tallinnas.

Pühademuusika kontserdisarjas astuvad kontserdiga „Eri Klas ja sõbrad“ koos maestro ja orkestriga publiku ette Maarja-Liis Ilus, Ivo Linna ja Liisi Koikson.

Uno Naissoo, Raimond Valgre, Arne Oit ja Valter Ojakäär on sõbrad, kellega Klas on oma muusikuteel kõrvuti radu käinud. Kuna kõigi nende legendaarsete heliloojate sünnist möödus tänavu ümmargune arv aastaid, otsustas ta nendega koosveedetud muusikalisi aegu meenutada ja tuua välja kava oma sõprade loomingu paremikust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles