Lottemaa atraktsioonide hankele esitati üks pakkumus

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Lottemaa atraktsioonide hankele esitati üks ühispakkumus maksumusega 645 000 eurot.

Pakkumuse vastavusel kõikidele esitatud tingimustele sõlmitakse leping jaanuari keskel, ütles lõbustuspargi esindaja Rein Malsub BNSile.

Lottemaa hakkab pakkuma üle 100 erineva atraktsiooni mereäärses männimetsas asuvas Lotte joonisfilmidest tuttavast Leiutajatekülas. Plaanide järgi on teemapark avatud mai keskpaigast septembri keskpaigani seitsmel päeval nädalas. Iga päev toimuvad temaatilised etendused eri vanuses lastele ja nädalavahetusele on planeeritud täiendavad pereprogrammid.

Lottemaa loomisel mõeldakse külastajatele mitte ainult Eestist, vaid samuti Lätist, Venemaalt, Soomest ja mujalt riikidest, kus Lotte joonisfilmid on saavutanud suure populaarsuse. Lähedus Lätile aitab Lottemaal pakkuda vaba aja veetmise võimalusi ka lõunanaabritele, arvestades seda, et Lätis ei ole ühtegi mastaapidelt võrreldavat pere ajaveetmiskeskust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles