Esimese Elroni rongi väljumine Pärnust ei möödunud tõrgeteta

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänasest teenindavad Eestis riigisisest rongiliiklust Elroni moodsad reisirongid, Pärnus koliti uude kohta ka rongiooteplatvorm. Paraku täna hommikul väljuma pidanud esimene reisirong sinna ei jõudnudki ja väljus tehnilise rikke tõttu Papiniidu piirkonnas asuva peatuse asemel hoopis Pärnu kaubajaamast.

„Rongi tehnilise tõrke tõttu jäi sõit Pärnu kaubajaam – Papiniidu – Pärnu kaubajaam lõigul ära. Pärnu-kaubajaamast Lelle suunas väljus rong tõrgeteta," ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Norbert Kaareste.

„Edasised sõidud toimuvad kõik plaanipäraselt ja kell 9.49 Tallinn-Pärnu saabuv reis saabus Papiniitu,“ sõnas Kaareste.

Esimese rongi väljumist ootas täna hommikul Pärnus Papiniidu peatuses vaid Soome raudteehuviline Sakari K. Salo, kes on kõik Eesti raudteeliinid läbi sõitnud ja tutvub Eestis raudteeliikluse ümberkorraldamisega.

Soomlasele oli raudteefirmast öeldud, et kui jaama peaks saabuma mõni reisija, siis võtku nad takso ja sõtiku Pärnu kaubajaama.

Kuna rohkem rongireisijaid Papiniidu jaama ei tulnud, viis mehe kaubajaama esimese rongi väljumist pildistama tulnud Pärnu Postimehe fotograaf Ants Liigus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles