Tarbijakaitseamet: Pärnus toimuv tsirkuseetendus ei pruugi toimuda

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tsirkus. Pilt on illustratiivne.
Tsirkus. Pilt on illustratiivne. Foto: Ants Liigus

Pärnus reklaamitakse tsirkuseetendust, mis peaks reklaami järgi toimuma Pärnu kontserdimajas  17. jaanuaril. Ametile teadaolevalt ei ole tsirkuse korraldaja sõlminud tänase päeva seisuga kontserdimajaga ürituse toimumiseks lepingut. Olemasolevale informatsioonile tuginedes ei pruugi nimetatud üritust toimuda.

Lääne prefektuuri  Pärnu politseijaoskonnale teadaolevalt ei ole korraldaja (Ramiro travel) Pärnu kontserdimajaga lepingut sõlminud. Ettevõtte  esindaja väidab, et otsivad Pärnu linnas uut kohta. Võttes arvesse tema varasemat tegutsemist ettevõtjana  ja täitmata lubadusi tarbijate ees , on nii tarbijakaitseametil kahtlus, et üritust ei toimu, teatas amet.

Tarbijakaitseametini jõudnud informatsiooni kohaselt on korraldajatel plaanis nädalavahetusel müüa tsirkuseetendusele pileteid. Seetõttu soovitavad Lääne prefektuur ja tarbijakaitseamet tarbijatel hoolikalt kaaluda võimalikke riske enne etendustele pileti ostmist või lükata selle ostmine edasi hetkeni, kui korraldaja on teatanud reaalse toimumiskoha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles