Väljakutsele tõtanud päästjad sõitsid kraavi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile põles Silla külas Pinea mööblivabriku lakkimisruum. Tulekahju kustutama sõitnud Kilingi-Nõmme päästjad sattusid põlengukoha lähedal liiklusõnnetusse.
Eile põles Silla külas Pinea mööblivabriku lakkimisruum. Tulekahju kustutama sõitnud Kilingi-Nõmme päästjad sattusid põlengukoha lähedal liiklusõnnetusse. Foto: Ants Liigus

Eile hommikul oli Pärnumaal Paikuse vallas Silla külas mööblitööstuses väike tulekahju, millele päästjad kiiresti jaole said. Põlengukoha lähedal sattus liiklusõnnetusse Kilingi-Nõmme päästjate auto.

Eile kell 7.38 hakkas Paikuse vallas Silla külas osaühingule Pinea kuuluvas mööblivabrikus tööle automaatne tulekahjusignalisatsioon, mis on ühendatud otse häirekeskusse.

Pärnu päästekomando päästjad sõitsid kohale ja selgitasid välja, et tootmishoone lakiruumis oli põleng. Põles umbes viis ruutmeetrit lakkimisvannitagust seina. Päästjad avasid tulekollete kustutamiseks seinakonstruktsioone, kustutasid tulekahju ja ventileerisid ruumid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles