Rahvaesindajat ei võetud volikogu sotsiaalkomisjoni

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hillar Talvik.
Hillar Talvik. Foto: Ants Liigus

Kättemaksuhimust pimestatud Pärnu võimupoliitikud ei kinnitanud volikogu liiget Hillar Talvikut sotsiaalkomisjoni liikmeks, piirates rahvaesindaja võimalusi volikogu töös osaleda.

Neljapäeval hääletas Pärnu linnavolikogu sotsiaalkomisjoni esimehe Vladimir Klevtsovi ettepanekut võtta komisjoni liikmeteks keskerakondlased Hillar Talvik ja Siivi Teinfeldt. Talviku on pärnakad valinud linnavolikogusse, Teinfeldt on Pärnu kutsehaigete ühingu esimees ja osales varem volikogu sotsiaalkomisjoni töös.

Osa võimupoliitikuid eesotsas Reformierakonnaga otsustas opositsiooni kuuluvale Keskerakonnale selle eest kätte maksta, et nad haridusreformi vastu hääletasid. Kuna Keskerakond oli valimiste eel lubanud Ülejõe gümnaasiumi säilitamise eest võidelda, olid Keskerakonna vastuhääled loogilised, vastasel juhul võiks neid süüdistada valijate petmises.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles