Üks linnavolinik kutsus teisele politsei

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metsalangetamise käigus ei lenda mitte ainult laaste, vaid ka solvanguid ja süüdistusi mida volinikud Eino-Jüri Laarmann (vasakul) ja Priit Sutt teineteise pihta pilluvad.
Metsalangetamise käigus ei lenda mitte ainult laaste, vaid ka solvanguid ja süüdistusi mida volinikud Eino-Jüri Laarmann (vasakul) ja Priit Sutt teineteise pihta pilluvad. Foto: PP

Hiljuti Pärnu lasteküla juhi koha pealt lahti tehtud ja politsei uurimise alla sattunud linnavolinik Priit Sutt süüdistab kaasvolinik Eino-Jüri Laarmanni selles, et too varastab linnale kuuluvat metsa. Kuriteo kaasosaline olevat aga linnavalitsus, kes on vargusest teadlik ja selle heaks kiitnud.

Jutt käib Raeküla kooli tagant alguse saavast ja Pärnu piirini jooksvast linnale kuuluvast metsast, kust Laarmanni ettevõtmisel on varasematel aastatelgi tormimurdu koristatud. Klausliga, et talgulised, kes ei pea paljuks vabal ajal kirve ja saega metsa koristama minna, tehtud puidu endale koju võivad viia.

Kõlab lihtsalt ja mõistlikult. Ent paraku ei ole ametlik asjaajamiskord sugugi nii paindlik ja mõistuspärane. Nimelt, vastavalt linnavara valitsemise korrale, peab linnavara võõrandamise – ka juhul, kui seda tehakse tasuta ja sõltumata selle väärtusest, – otsustama volikogu. Säärast otsust aga ei ole sündinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles