Instruktorid õpetasid Tervise basseinis elu päästmist

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeval õhtul üllatasid Tervise sanatooriumi saunakeskuse külastajaid kummipaadi ja päästevestidega varustatud päästeinstruktorid. Mehed ei tulnud basseinis sulistajatele appi, vaid õpetama, kuidas veeõnnetuste korral käituda.
Kolmapäeval õhtul üllatasid Tervise sanatooriumi saunakeskuse külastajaid kummipaadi ja päästevestidega varustatud päästeinstruktorid. Mehed ei tulnud basseinis sulistajatele appi, vaid õpetama, kuidas veeõnnetuste korral käituda. Foto: Erakogu

Päästeameti Lääne päästekeskuse ennetustöö büroo korraldas Tervise sanatooriumi spaa- ja saunakeskuse basseinis kolmapäeva õhtul veeohutusalase koolituse.

Päästeinstruktorid õpetasid spaakülastajatele elementaarseid ohutusvõtteid, nagu näiteks seda, kuidas endale vees päästevesti selga panna, uppujat päästa ja kummuli läinud paadi peale ronida.

Lääne päästekeskuse ennetustöö büroo juhtivspetsialist Katrin Zagorski ütles, et üleeilne üritus oli esimene sedalaadi ettevõtmine Pärnus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles