Matemaatikaolümpiaadil säras Koidula kool

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matemaatikat saab peagi õppida uuel moel.
Matemaatikat saab peagi õppida uuel moel. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Matemaatikaolümpiaadi Pärnu linna piirkonnavoorus võidutses gümnaasiumiosas Koidula kool, kes ei andnud käest ühtegi auhinnakohta, põhikooliosas ütlesid sõna sekka teiste koolide õpilasedki.

7. klasside võitja oli Maarja Täht Vanalinna põhikoolist (õpetaja Ene Moppel), teise koha sai Helena Olesk Sütevaka humanitaargümnaasiumist (Piret Rõigas) ja kolmanda Heleen Saarse Kuninga tänava põhikoolist (Urve Paulmann ja Helle Õige).

8. klasside esikoha pälvis Oskar Aru ja teise koha Leonardo Sooväli Koidula gümnaasiumist (Lemmi Nael), kolmas oli Marie Anna Blehner Ülejõe gümnaasiumist (Karin Känd).

9. klasside parim oli Hendriico Merila ja teine Karin Allik Sütevakast (Margit Roomet), kolmas Ander Koppel Koidula koolist (Tiia Toobal).

10. klasside auhinnakohad jagasid Arvo Pressi õpilased Koidula gümnaasiumist: tugevaim oli Kristo Karl Aedma ja teine Markus-Oliver Tamm. Kolmandat kohta jagasid Joosep Roots, Andri Annerviek ja Joonas-Sander Tamm.

11. klasside esikolmikusse võistlesid end Koidula koolist Tiia Toobali õpilased Erik Amor parimana, Karl Marti Toots teise tulemusega ja Karoliine Kurvits kolmanda punktisummaga.

Lõpuklasside osas võistlesid omavahel vaid Arvo Pressi õpilased. Esikohale tuli Elina Ild, teiseks Raigo Vilur ja kolmandaks Rando Aomere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles