Pärnus toimub Põhjamaade ja Balti riikide koostöötoetuste teabepäev

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu maavalitsuse hoone.
Pärnu maavalitsuse hoone. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Põhjamaade ministrite nõukogu (PMN) esindus korraldab reedel, 31. jaanuaril Pärnus avaliku sektori töötajatele ning MTÜ-des ja kultuuri valdkonnas tegutsevatele inimestele teabepäeva, kus tutvustatakse Põhjamaade ja Balti riikide koostöötoetusi ning kõigil huvilistel on võimalik otse nõunikelt küsida toetuste kohta.

PMNi toetused katavad eelkõige reisi- ja majutuskulud ning päevaraha. PMNi toetuste laiem eesmärk on soodustada Põhjamaade ja Balti riikide koostööd, et ühtlustada piirkonna arengut ja tugevdada ühist konkurentsivõimet maailmas.

Kuigi Pärnu piirkonnas on suur huvi põhjala vastu, võiks toetustaotlusi koostööks Põhjamaadega rohkem olla, arvas PMNi Eesti esinduse Tartu filiaali juhataja Madis Kanarbik.

PMNi Eesti esindus aitab ellu viia projekte, mis toetuvad Põhjamaade väärtustele ja prioriteetidele, kus leidub ühiseid huve Eestiga. Tegevusvaldkondadeks on roheline majandus, loomemajandus, heaoluühiskond (nt inimkaubanduse vastane võitlus, sooline võrdõiguslikkus), teadus ja innovatsioon ning kultuur.

Eelmisel aastal korraldasid PMNi Eesti esindus, Pärnu maavalitsus ja Sütevaka humanitaargümnaasium üheskoos noortefestivali C.A.M.P., mis osutus nii edukaks, et kannustas teisigi Eesti piirkondi ja koole. Üritust toetas Pärnumaa omavalitsuste liit.

Teabepäev on tasuta ja eelneva registreerimiseta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles