Koidula kooli ujula jääb Pärnu linnale

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigigümnaasiumi rajamise järel jääb Koidula kooli ujula endiselt linna omandisse. Kas edaspidi haldab seda Pärnu linna spordikool või mõni muu asutus, näitab tulevik.
Riigigümnaasiumi rajamise järel jääb Koidula kooli ujula endiselt linna omandisse. Kas edaspidi haldab seda Pärnu linna spordikool või mõni muu asutus, näitab tulevik. Foto: Ants Liigus

Pärnu Koidula gümnaasiumi ümberehitamine riigigümnaasiumiks ei haara kogu Metsa 21 kompleksi: ujulat ei renoveerita ja basseinid jäävad Pärnu linnale.

“Sisulises mõttes ei muutu ujulaga midagi: 2015. aasta 1. septembrist saab koolipidajaks riik, kuid ujula jääb endiselt linnale,” kinnitas Pärnu abilinnapea Jane Mets.

Küll toob tänavu juunis algav remont ujula ajutise seiskumise. Mitte ainult suvekuudeks, kui basseinid nagunii ei tööta, ujula jääb kinni veel septembris ja oktoobriski.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles