Vabatahtlik Kaupo Koplus on juba olümpialinnas

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvel Audru ringrajal tervisespordisarjas rulluisuõpetust jaganud Kaupo Koplus saab ehk soojas Sotšiski rulluisutada, kui olümpiaülesanded täidetud.
Suvel Audru ringrajal tervisespordisarjas rulluisuõpetust jaganud Kaupo Koplus saab ehk soojas Sotšiski rulluisutada, kui olümpiaülesanded täidetud. Foto: Ants Liigus

Sotši taliolümpial töötab eri ametites teadaolevalt kolm pärnulast, A2K Sport juhataja Kaupo Koplus kuulub suusatamise ja laskesuusatamise staadionidel vabatahtlike abiliste hulka.

Koplus, kes lendas eile Sotši viimasele olümpiaeelsele koolitusele, tunnistas, et mõte teha teoks unistus kord ka olümpiat seestpoolt näha hakkas juuri ajama aastat viis tagasi.

“Mul on Venemaa suusaliidus hea tuttav, kes vastutab Sotši suusaprogrammi eest, ja tema torkas, et kandideeri vabatahtlikuks,” rääkis Koplus. “Alguses võtsin juttu naljana, aga 2013. aasta alguses mõtlesin, et miks mitte, ja saatsin Moskvasse vabatahtlike keskusse avalduse koos põhjaliku ankeediga nii Venemaal käimiste kui keelteoskuse ja veel kümne asja kohta. Panin kirja, et tahaksin suusatamise juurde.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles