Internaadi lammutamine viibib

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et Niidupargi 14 majast ehk üle poole sajandi vanusest lagunevast ühiselamust saaks asja vaid väga suure raha eest, oleks otstarbekas hoone lammutada. Ainult kes käsu annab?
Et Niidupargi 14 majast ehk üle poole sajandi vanusest lagunevast ühiselamust saaks asja vaid väga suure raha eest, oleks otstarbekas hoone lammutada. Ainult kes käsu annab? Foto: Ants Liigus

Kesk prillikivina säravaid Pärnumaa kutsehariduskeskuse õppe- ja olmehooneid seisva ja aina enam laguneva veneaegse internaadi kordategemine või lammutamine on takerdunud asjaajamisse.

Täpsemalt sellesse, et vindub linna idee vahetada Niidupargi 14 kinnistu maatüki vastu Ranna puiestee ääres.

Oleks maade vahetamine korda läinud, oleks linnal võimalik rajada 225 autole parkla, seda eelkõige renoveeritava staadioni tarvis, samuti oleks siis alust loota ajast ja arust internaadihoone lammutamist. Vaevalt võtaks teadus- ja haridusministeeriumgi laokil hoonet korda teha. Eriti kui ministeerium meenutab Pärnu linnavalitsuse mõne aasta tagust kava ehitada Niidupargi 14 ümber kuni 50 korteriga korterelamuks – see maksnuks ümmarguselt kaks miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles