Pärnu linn soovib pikemat rannavalveteenuse lepingut

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannavalvetorn Pärnu rannas.
Rannavalvetorn Pärnu rannas. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu linn tahab viimastel aastatel üheks supelhooajaks sõlmitud keskranna vetelpääste- ja rannavalveteenuse lepinguid pikendada viie aasta peale, et teenuse pakkuja saaks tööd paremini planeerida ja vajalikku eritehnikat soetada.

Linnavalitsus saatis volikogusse otsuse eelnõu, et lühiajaliste hangete asemel saaks sõlmida rannavalveteenuse riigihankel viie aasta pikkuse lepingu.  

Viieaastane riigihange võimaldab töövõtjal tehtavaid töid paremini planeerida, soetada tööde tegemiseks vajalikku eritehnikat ja kohalike oludega paremini kohaneda. See tagab töökvaliteedi paranemise, kuna hankeperioodi alguses omandatud kogemused võimaldavad edaspidi töid efektiivsemalt korraldada ja teostada, põhjendab linnavalitsus pikemaks perioodiks sõlmitava hankelepingu vajadust.

Pärnu kesklinna ranna rannavalve teenuse osutamiseks on alates 2010. aastast korraldatud lühiajalisi hankeid, mille tulemusel sõlmiti hankeleping 2010. aastal OÜga General Security Service, 2011. aastal ASga G4S Eesti ning 2012. ja 2013. aastal Articard OÜga.

Pärnu keskrannas on rannavalveteenus 1. juunist 31. augustini.

Uue hankega soovitakse leida teenuse pakkuja selle aasta juuni algusest kuni 2018. aasta augusti lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles