Arendaja paigutab Pärnu mudaravila kompleksi 100 miljonit

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu mudaravila.
Pärnu mudaravila. Foto: Henn Soodla

Pärnu linnalt mõne aasta eest endise mudaravila kinnistu hoonestusõiguse omandanud Mudaravila Investeeringud OÜ plaanib mudaravila taastamisse ja selle juurde hotelli ehitamisse investeerida ligikaudu 100 miljonit krooni.

Mudaravila Investeeringute projektijuht Kristian Kahre rääkis reedel BNSile, et ehitustööd algavad kava järgi järgmisel aastal ja kompleks valmib 2012. aasta suveks.

Tööde käigus rekonstrueeritakse Pärnu rannas paiknev ajalooline mudaravila ja sellest mere poole ehitatakse uus hotelli- ja restoranitiib.

Kompleksis on pinda ligi 7000 ruutmeetrit ning hotelli on praeguse seisuga planeeritud 65 tuba.

Mudaravila osas hakkavad tulevikus paiknema ruumid protseduuride läbiviimiseks. Protseduurid on seotud näiteks mineraalvee ja ravimudaga ehk on sarnased ajalooliselt mudaravilas pakututega.

Mudaravila Investeeringud kuulub kinnisvaraarendusega tegelevale Asratem OÜ-le. Rajatavat spaahotelli hakkab opereerima Legendijuhtimise AS.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles