Keskkonnasõbraliku tiitliga lasteaed

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Ülejõe lasteaias käivad kaheaastased Gregory ja Delyse kasutavad õpetaja Kaidi Pikkuri juhendamisel meisterdamiseks paberijääke ja keskkonnasõbralikku liimipulka.
Pärnu Ülejõe lasteaias käivad kaheaastased Gregory ja Delyse kasutavad õpetaja Kaidi Pikkuri juhendamisel meisterdamiseks paberijääke ja keskkonnasõbralikku liimipulka. Foto: Urmas Luik

Tänavu keskkonnasõbralike ettevõtete konkursil auhinna pälvinud Pärnu Ülejõe lasteaias pööratakse tähelepanu nii vee säästmisele, prügi sorteerimisele kui säästlikule infovahetuselegi ehk pea igale pisiasjale, mis aitab keskkonda säästa.

Keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus autasustas selle aasta algul keskkonnavaldkonna edukamaid ettevõtteid. 21 kandideerija seas valiti juhtimise alamkategoorias Eesti parimaks ettevõtteks Pärnu Ülejõe lasteaed, mis oli konkursil ainus haridusasutus.

Kärpimine pani kuludele mõtlema

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles