Reisihimuline saardelane põrutab Tšukotkale

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äärmusreiside harrastaja ja reisikirjanik Marko Kaldur rääkis Voltveti mõisas koduvalla inimestele oma ekspeditsioonidest kellaviietee üritustesarjas, mida veab Piia Kajando MTÜ Veelikse Retkedest.
Äärmusreiside harrastaja ja reisikirjanik Marko Kaldur rääkis Voltveti mõisas koduvalla inimestele oma ekspeditsioonidest kellaviietee üritustesarjas, mida veab Piia Kajando MTÜ Veelikse Retkedest. Foto: Silvia Paluoja

Saarde vallas elav publitsist ja ajakirjanik Marko Kaldur ei läbe kodus püsida ja alustas äärmuslikku maasturireisi, mille sihtkoht on Tšukotka.

Kahe ja poole kuu pikkusena planeeritud reisil läbivad kaheksa meest kolmel eriettevalmistusega Toyota maasturil 30 000 kilomeetrit. Kodumaalt lahkus 4x4 Reiside rännuseltskond 8. veebruaril ja tahab naasta 10. aprillil.

Maastikusõiduhuviliste hulgas hüüdnime Kirjanik saanud Kaldur peab seegi kord reisiblogi, nagu ta on seda teinud ekspeditsioonidel Taimõri ja Jamalile, Magadani ning Kaukaasiasse Gruusia ja Armeenia mägiküladesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles