Kogu Kadri tänava lasteaia töö kulgeb nüüd uues rütmis

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri tänava lasteaia direktori Reeli Tänavsuu jutu järgi pole õpetajatel mõtet vara tööle tulla ja hilja lahkuda, kui lapsi majas pole. Pigem rühma lahtiolekuaega lühendada, et päeva esimesel poolel saaks lastega korraga kaks õpetajat tegelda.
Kadri tänava lasteaia direktori Reeli Tänavsuu jutu järgi pole õpetajatel mõtet vara tööle tulla ja hilja lahkuda, kui lapsi majas pole. Pigem rühma lahtiolekuaega lühendada, et päeva esimesel poolel saaks lastega korraga kaks õpetajat tegelda. Foto: Urmas Luik

Pärnu Kadri tänava kuue rühmaga lasteaias on sellest aastast kõigis rühmades õpetajate töökorraldus muutunud.

“Esialgu tekitas töökorralduse muutmine igasuguseid reaktsioone, sest inimesed on ju harjunud aastakümneid ühesuguse töökorraldusega, kus ühel päeval ollakse hommikul ja teisel õhtupoolikul tööl,“ räägib Kadri tänava lasteaia direktor Reeli Tänavsuu. „Iga muutus on valulik ja ega meilgi läinud see kohe kergelt. Selgitamisele kulus omajagu aega, kuna muudatused puudutasid kogu kollektiivi.”

Kaks assistenti

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles