Lasteaednike tööaja muutmine viskab õhku palju küsimusi

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri tänava lasteaia Pihlaka sõimerühm on üks maja viiest rühmast, mis jaanuarist uue graafiku alusel töötab. Varasema 12 tunni asemel on rühm avatud 10 tundi. Nii kattub õpetajate Piret Taali (vasakul) ja Ehtele Lääne (paremal) tööaeg varasemast enam päeva esimesel poolel, kui toimub põhiosa õppe- ja kasvatustööst. Õpetaja abi Inge Eeritsa töökorraldus jäi samaks.
Kadri tänava lasteaia Pihlaka sõimerühm on üks maja viiest rühmast, mis jaanuarist uue graafiku alusel töötab. Varasema 12 tunni asemel on rühm avatud 10 tundi. Nii kattub õpetajate Piret Taali (vasakul) ja Ehtele Lääne (paremal) tööaeg varasemast enam päeva esimesel poolel, kui toimub põhiosa õppe- ja kasvatustööst. Õpetaja abi Inge Eeritsa töökorraldus jäi samaks. Foto: Urmas Luik

Üleriigiliselt veerema lükatud lasteaiaõpetajate töö ümberkorraldamine pole jätnud Pärnut riivamata.

Riigi ja omavalitsuse kavatsused aastakümnetega juurdunud töökorraldust muuta on lasteaednikes vastakaid tundeid tekitanud.

Et miski pole veel selge ja küsimusi õhus palju, on kuuldused harjumuspärase mudeli reformimisest ajanud segadusse lapsevanemadki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles