Noori bände hakkavad koolitama kogemustega muusikud

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa koolitust viib teiste hulgas läbi kitarrist Marek Talts (paremal). Foto on illustreeriv.
Pärnumaa koolitust viib teiste hulgas läbi kitarrist Marek Talts (paremal). Foto on illustreeriv. Foto: LAURI KULPSOO/PM/SCANPIX BALTICS

Eesti rütmimuusika hariduse liidu korraldatav mentorprogramm Bändilabor alustab esimeste ansamblite juhendamisega 15. veebruaril Pärnus, kus keskendutakse nädal hiljem toimuval Bändomaanial osalevate ansamblite konkursiks ettevalmistamisele.

"Eriti pannaksegi rõhku bändi lavalisele olekule, dünaamikale ja kõlale ning antakse nõuandeid, mida bänd saaks teha, et soundcheck'id oleksid kiired ja produktiivsed," sõnab Bändilabori projektijuht Kristjan Kaasik.

Pärnumaa koolitust juhendavad Bändilabori mentorid ning tegevmuusikud Viljar Norman, Marek Talts, Heiko Leesment ja Kristjan Kaasik. Peale mentorite annavad nõu Bändomaania peakorraldaja Risto Tamm ja helimeeskond.

Pärnu linna ja maakonna bändikonkurss Bändomaania toimub  23. veebruaril ööklubis Sugar. Üles astuvad OL*, John Doe, Tori Hobune, At One Thirty, Prime Animals, Voice Of Voices, Los Libedos Vineros, Mucky ning Yellow Strong Mustards. Külalisesineja on "Noortebänd 2013" võitja Ziggy Wild.

Aasta esimeses pooles toimuvad konkursid veel Viljandi-, Lääne-, Tartu-, Harju- ja Saaremaal ning Ida- ja Lääne-Virumaal. Piirkondlike konkursside auhinnafondides on lisaks teistele preemiatele edasipääs "Noortebänd 2014" konkursile ja osalemine Bändilabori mentorprogrammis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles