Kohus tegi tualetivaidlusele lõpu

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varikatust Vallikääru luha serval Sadama 4 akende all ei tohiks üldse olla, ometi on ta seal juba mitu aastat.
Varikatust Vallikääru luha serval Sadama 4 akende all ei tohiks üldse olla, ometi on ta seal juba mitu aastat. Foto: Ants Liigus

Tallinna ringkonnakohus tunnistas asjakohaseks Tallinna halduskohtu poolteise aasta eest tehtud otsuse, et Pärnu Vallikääru luhale Sadama 4 kõrvale varikatuse püstitamiseks polnud alust ehk 15 meetrit pikk ja 3,3 meetrit kõrge kahe statsionaarse WC ja panipaigaga katusealune on ebaseaduslik.

Omavoliline eelkõige seetõttu, et ehitise – aga just ehitise rajamiseks andis Pärnu linnavalitsus 2009. aasta 10. septembril välja ehitusloa nr EL-3363 – püstitamist ei kooskõlastatud nii, nagu see on seadusega ette nähtud.

„Praegusel juhul ei ole naabrite ehk Sadama 4 omanike huve arvestatud ehitusloa väljastamisel ega hilisematel läbirääkimistel,” põhjendas Sadama 4 esindaja vandeadvokaat Ljudmila Tamar 2010. aastal nüüd lõpliku lahendi saanud hagi esitamist. „Kahjuks ei jäänud muud üle kui kohtutee.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles