Rail Baltic tuleb läbi Pärnu või üldse mitte

Kalev Vilgats
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu Rail Balticu toetusrühma liikmed said kolmapäevasel seminaril aimu projekti arengust.
Riigikogu Rail Balticu toetusrühma liikmed said kolmapäevasel seminaril aimu projekti arengust. Foto: Martin Vallimäe/riigikogu

Vaatamata osa poliitikute viimase aja agarale Tartu-suunalisele lobitööle, ei ole Rail Balticu koridorivaliku planeerimine Tartu kaudu juba 2011. aastast saadik päevakorral.

Kolmapäeval toimus Tallinnas riigikogu Rail Balticu toetusrühma liikmetele raudteeprojekti hetkeseisu tutvustav seminar. Nädala algul saatis Pärnu Postimees Pärnumaalt valitud riigikogu liikmetele kolm Rail Balticut puudutavat küsimust. Neile vastas samuti riigikogu Pärnumaa saadikurühma kuuluv Jüri Jaanson.

1. Praegu on otsustatud, et Rail Balticu koridor Eesti territooriumil kulgeb Pärnu kaudu. Viimasel ajal on ilmunud ridamisi artikleid, milles nõutakse ja põhjendatakse, miks raudtee peaks minema läbi Tartu. Milline on selles küsimuses teie seisukoht?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles