Hoolimatud noored ajasid bussi kraavi

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti töötukassa Pärnumaa osakonna juhataja Pille Pärna kinnitusel takistavad harimatus ja kohusetunde puudumine sageli noortel töö leidmist.
Eesti töötukassa Pärnumaa osakonna juhataja Pille Pärna kinnitusel takistavad harimatus ja kohusetunde puudumine sageli noortel töö leidmist. Foto: Urmas Luik

Vähe sellest, et tööle minevate noorte mõistuse ja oskuste ning soovitava palga suhe kipub jääma reaalsusest kaugele, suhtuvad nad tihtilugu töösse ükskõikselt. Üks hoolimatuse juhtum päädis Pärnumaal liiklusõnnetusega.

Muu hulgas transporditeenust pakkuva osaühingu Presto juhataja Aavo Möllits meenutas mullust juhtumit, kui ta võttis enda ettevõttesse autoremondilukksepa praktikale kaks kutsehariduskooli lõpetavat noormeest. Üks tuli Pärnust, teine Kehtnast.

“Lasin poistel bussile rattad alla panna,” meenutas Möllits. “Panid rattad alla, aga kahel mutreid kinni ei keeranud ja ilukilbid läksid peale. Järgmisel hommikul sõitis buss garaažist välja ja Kernus tulid rattad alt ära.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles