Päästeamet tunnustas kolme Pärnumaa elupäästjat

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas toimunud pidulikul tseremoonial tänati erakordset vaprust üles näidanud elupäästjaid. Päästeala inimeste kõrval tunnustuse pälvinud eraisikud Pärnumaalt paraku tunnustusüritusel ei osalenud.
Tallinnas toimunud pidulikul tseremoonial tänati erakordset vaprust üles näidanud elupäästjaid. Päästeala inimeste kõrval tunnustuse pälvinud eraisikud Pärnumaalt paraku tunnustusüritusel ei osalenud. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Eile andsid siseminister Ken-Marti Vaher ja päästeameti peadirektor Kuno Tammearu üle päästeteenistuse aumärgid. Pärnumaalt pälvisid tunnustust kolm eraisikut ja mitu päästeala töötajat.

Pidulikul tseremoonial tunnustati ühtekokku 79 inimest, kes on üles näidanud erakordset vaprust inimelude päästmisel või panustanud päästeala arengusse.

Elupäästja medaliga (pildil)tunnustati päästeameti 18 teenistujat ja kaheksat eraisikut, kes tänu ennastsalgavale tegutsemisele päästsid inimeste elu. Nelja päästja jaoks pole elupäästja medal esmakordne tunnustus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles