Digilevi komisjon kutsub tasuta infopäevale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teler ja digiboks.
Teler ja digiboks. Foto: Raigo Pajula.

Digitaaltelevisioonile ülemineku valitsuskomisjon korraldab homme kell 14 Pärnu maavalitsuse hoones tasuta infopäeva Eesti ülemineku kohta digilevile.

Digitaaltelevisioonile ülemineku valitsuskomisjoni juht Jüri Pihel räägib digilevi hetkeseisust nii Eestis tervikuna kui Pärnumaal, levikvaliteedi parandamisest ja televaatajate tagasisidest.

Seejärel jagavad tehnikaspetsialistid praktilisi juhiseid antennide paigaldamise ja digibokside seadistamise kohta. Ettekannete järel saab esitada kõigile esinejatele küsimusi või paluda personaalset nõustamist digilevile ülemineku asjus.

Juba kuu aja pärast, 1. juulil kell 5 lõpetavad kõik Eesti telesaatjad analoogtelevisiooni edastamise ja teleprogramme näeb tavaantenni kaudu ainult digitaalsena. Selleks ajaks peavad kõik need, kes praegu näevad vaid kolme Eesti telekanalit, soetama endale digiboksi või soovi korral digiteleri. (PP)
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles