Presidendi vastuvõtul pakuti suupisteks praekartulit soolaheeringaga, lambakeelt, jõhvikatolmu ja põdrasammalt

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Presidendi peakokk Inga Paenurm rõõmustas, et kõik sujus eile tõrgeteta ja kokad said töödega õigeks ajaks valmis.
Presidendi peakokk Inga Paenurm rõõmustas, et kõik sujus eile tõrgeteta ja kokad said töödega õigeks ajaks valmis. Foto: Ants Liigus

Pärnumaa kutsehariduskeskuse köögipoolel askeldas eile pärastlõunal Eesti tippkokkade koorekiht, kes valmistas tuhandeid suupisteid õhtul kontserdimajas toimunud presidendi vastuvõtuks.

Presidendi kantselei peakokk Inga Paenurm rääkis, et ettevalmistused selleks õhtuks algasid juba novembris, mil ta tegi seitsmele tippkokale ja kahele kondiitrile ettepaneku osaleda menüü kokkupanemises. Igal aastal teeb vastuvõtuks süüa uus tiim.

Põnevad kokad

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles