Juhtkiri: Vara veel vahetustest rääkida

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Peaminister Andrus Ansip ei ole veel kuhugi läinud, aga juba pakutakse välja võimalikke muudatusi valitsuses. Ometi on väga suur tõenäosus, et senine võimuliit jätkab, sest aasta enne valimisi partnerit vahetada poleks väga tark. Pigem tuleb uue pilguga üle vaadata koalitsioonilepe ja muuta ilmselt mõnda rõhuasetust ning suhtumist osa küsimustesse.

Isamaa ja Res Publica Liidu esimees Urmas Reinsalu arvas Eesti Päevalehes koguni, et selle rongi piletid on tema taskus. Vaevalt, pigem võib selles taskus olla auk, kui peaks selguma, et Reformierakonnal oleks siiski isu valitsuskaaslast vahetada.

Igal juhul on jäänud Keskerakonna esimehe Edgar Savisaare viimase aja väljaütlemistest (värskeim eilses Postimehes) mulje, et keskrahvas võiks olla huvitatud valitsusse pääsemisest. Pealegi on ju oravaparteiga varemgi koos portfelle jagatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles