Politseireid Sindis ja Paikusel

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseireidi käigus Sindis ja Paikusel kontrolliti kohti, kus on kombeks kogneda alkoholilembestel inimestel.
Politseireidi käigus Sindis ja Paikusel kontrolliti kohti, kus on kombeks kogneda alkoholilembestel inimestel. Foto: Ants Liigus

Reede õhtul kontrollisid politseinikud ning politsei- ja piirivalvekolledži kadetid Sindis ja Paikusel kohti, kus on kombeks koguneda alkoholilembestel inimestel. Kuigi rikkumisi ei tuvastatud, leidis reidi ajal aset kentsakas intsident.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja teatel kontrolliti õhtuga kokku nelja kohta Paikuse alevis ja nelja Sindi linnas.

Reede õhtul 19–21 kontrollisid Sindi konstaablijaoskonna viis politseiametnikku ja 30 sisekaitseakadeemia politsei- ja piirivalvekolledži Paikuse kooli kadetti ja nende juhendaja ühel ajal Sindis ja Paikusel kohti, millest teati, et sinna kogunevad seltskonnad, kes tarvitavad alkoholi ja tülitavad kaaskodanikke, rikkudes sellega avalikku korda. Tähelepanu alla olid võetud rulapargid, kaupluste ümbrus ja Sindi linnas varemgi palju kõneainet tekitanud Pärnu maanteel asuv ühiselamu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles