Vaikiv ajastu: linnavalitsus sulges ametniku suu

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnapea Toomas Kivimägi (fotol) kinnitusel oleks tal hea meel, kui omastamises kahtlustatav Uno Koort räägiks. “Saaks ise ka teada, milles teda süüdistatakse.”
Linnapea Toomas Kivimägi (fotol) kinnitusel oleks tal hea meel, kui omastamises kahtlustatav Uno Koort räägiks. “Saaks ise ka teada, milles teda süüdistatakse.” Foto: Ants Liigus

Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas takistas ajakirjaniku kokkusaamist omastamises kahtlustatava spordinõuniku Uno Koortiga, kes oli valmis avalikkuse ette tulema ja loole valgust heitma. Linnapea Toomas Kivimägi väitel on Muraka käitumine “vägagi ootamatu”.

Koort ei kõhkle just kaua, kui talle helistan ja pakun võimalust rääkida ebameeldivate kahtlustuste põhjustest ja tagamaadest ehk teisisõnu avalikkuse silmis oma hea nimi puhtaks pesta.

“Olen alati madalat joont hoidnud ja intervjuudest keeldunud. Aga nüüd pean mõtlema, kas on aeg vait olla või hoopis rääkida,” arutleb ta. Ja langetab siis otsuse: tulgu ma tema kabinetti. “Minu südametunnistus on puhas, ma räägin,” lausub ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles