Jalgpallihooaeg kogub tuure

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu sai Pärnu linnameeskond esiliiga B-tasandil teise koha. Sügiseks selgub, kui kuhu suudavad pärnakad märgi maha panna aste kõrgemal.
Mullu sai Pärnu linnameeskond esiliiga B-tasandil teise koha. Sügiseks selgub, kui kuhu suudavad pärnakad märgi maha panna aste kõrgemal. Foto: Ain Liiva

Märtsikuuga alanud Eesti jalgpallimeistrivõistluste mängud jõuavad sel nädalavahetusel Pärnussegi, kui kohalik linnameeskond võõrustab esiliigaturniiril Tallinna Puumat.

Seni peetud kahe vooru järel on Pärnumaa meeskondadest saanud võidurõõmu maitsta vaid Pärnu Linnameeskond, kes hokiskooriga lõppenud mängus tagus Rakveres sealse Tarva puuri seitse palli, lastes endale lüüa kolm. Hooaja esimeses kohtumises pidid pärnakad tunnistama Viljandis Tuleviku 2:0 paremust. Vaprus on andnud lahingu nii Tallinna Levadia kui Nõmme Kalju duublile, kuid punktiarvet avada pole veel suutnud, jäädes vastastele alla 1:2 ja 1:3.

Otse saalist suurele väljakule

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles