Lapsed said näpud roheliseks

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marta Kirsipuu jääb nüüd ootama, millal tema nimega taimepotis sibul, till ja salat nina välja pistavad. Aprilli lõpus panevad Tammsaare lasteaia mudilased mulda juba päevalilleseemned.
Marta Kirsipuu jääb nüüd ootama, millal tema nimega taimepotis sibul, till ja salat nina välja pistavad. Aprilli lõpus panevad Tammsaare lasteaia mudilased mulda juba päevalilleseemned. Foto: Ants Liigus

Eile külvasid Pärnu Tammsaare lasteaia Pöialpoiste rühma mudilased nimelistesse taimepotikestesse tilli, salatit ja seemnesibula, et taimede kasvamist aknalaual jälgida, hiljem lisatakse roheline kraam hakituna lasteaiatoidule.

Õpetajad rääkisid lastele alustuseks mullast ja seemnetest ning siis sai iga laps peoga kausist mulda võtta, potti suruda ja seemned kasvama panna. Selline tava on Pöialpoiste rühmas juba teist aastat, innustajaks rohenäpust lapsevanem Terje Prisk.

Prisk on MTÜ Aiaklubi liige, nagu ka Kati Niibo ja Piret Kukk. Kõik kolm on eraettevõtjad ja tegelevad maastikukujundusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles