Pärnumaa Playback kutsub õpilasi osalema

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 12. aprillil toimub Pärnus kuursaalis traditsiooniline staarijäljendamise konkurss Pärnumaa Playback, mis annab noortele võimaluse samastuda enda lemmikartistiga ja end laval staarina tunda.

„Ootame konkursile osalema kõiki Pärnu linna ja maakonna õpilasi,“ rääkis Rääma kooli noorsootööjuht Madde Rebane. „Iga esineja peab ette valmistama mõnd lauljat või ansamblit matkiva laulupala, reklaami või katkendi seriaalist ja kandma selle kuursaalis publiku ees ette.“

Rebase sõnutsi võisteldakse neljas vanuseastmes ja žürii selgitab välja iga vanuseastme kolm parimat, lisaks antakse välja mitu eriauhinda. „Sel aastal on meil saate „Su nägu kõlab tuttavalt" eriauhind ja kutsume õpilasi üles parodeerima tuntud artiste populaarsest telesaatest,“ lisas ta.

Pärnumaa Playback tähistab tänavu 15. aastapäeva. Rääma põhikool korraldab koolinoorte seas populaarset üritust kaheksandat korda.

Üritusele saab end registreerida Rääma kooli kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles