Tartumaal raskes liiklusõnnetuses hukkunud neiud oli pärit Pärnumaalt

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Traagiline avarii Tartumaal nõudis kolm inimelu.
Traagiline avarii Tartumaal nõudis kolm inimelu. Foto: Jürgen Puistaja/Kanal 2

Eile õhtul Tartumaal juhtunud raskes liiklusõnnetuses hukkus kaks Pärnumaalt pärit neidu ja nendega autos olnud noormees.

Traagiline  liiklusõnnetus juhtus eile mõni minut enne kella 19 Tartu vallas Tartu-Jõgeva-Aravete maantee 7. kilomeetril, kus Tartu poole liikunud sõiduauto Seat Ibiza, mida juhtis 23aastane Helen, kaotas kerge langusega ja lauge paremkurviga libedal teel juhitavuse ning libises külg ees vasakule vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku vastutuleva politsei väikebussiga Volkswagen Transporter, mida juhtis 34aastane Ragnar.

Liiklusõnnetuse tagajärjel hukkusid Seati juht ning sõidukis kaasreisijatena viibinud 23aastane Taavi ja 23aastane Marilin.

Volkswageni juht lubati pärast esmaabi saamist kodusele ravile.

Volkswageni politseibussi juhtis Põhja prefektuuri liiklusjärelevalvetalituse vahetusevanem.

Avariisse sattunud politseinik tegi teenistusega seotud sõitu, kuid mitte operatiivsõitu, ja vilkureid ega helisignaali ei kasutatud.

Mõlemal sõidukil olid all talverehvid ja sõitjad kasutasid turvavöösid. Tee- ja ilmastikuolud õnnetuspaigal olid rasked – sõidutee oli kaetud musta jääga ja puhus tugev külgtuul.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles