Sütevaka vilistlased aitavad koolile sisustust osta

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõik Sütevaka kooli uue sisustuse ostmiseks annetanud saavad tänutäheks meene, mille kujundasid kooli õpilased.
Kõik Sütevaka kooli uue sisustuse ostmiseks annetanud saavad tänutäheks meene, mille kujundasid kooli õpilased. Foto: PP

Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi vilistlased, lapsevanemad ja toetajad kogusid kampaania korras 12 500 eurot, mille eest ostetakse kooli järgmisel nädalal avatava juurdeehituse õpperuumidesse sisustust.

Aktsiooni käivitasid kooli vilistlased, kutsudes üles annetama kõiki, kel soov ja võimalus Sütevaka kauaoodatud juurdeehituse valmimist toetada. Kokku tegi annetusi 125 vilistlast, endist ja praegust õpetajat ning lapsevanemat.

“Oleme tulemusega rahul,” ütles aktsiooni käivitanud Marti Mätas, kes on kooli teise lennu vilistlane ja ühtlasi vilistlaste esindaja gümnaasiumi nõukogus. “Sütevaka kool on üsna noor, meie lõpetamisest pole möödunud kaua aega ja seepärast pole vilistlased koolist distantseerunud. Sütevaka õpilaste ja õpetajate vahel valitsevad soojad suhted ja seegi tekitab tugevat oma kooli tunnet,” põhjendas ta vilistlaste soovi koolimaja uuenemisse panustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles