Noored moeloojad võistlevad Pärnus

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorte moedisainerite üleriigiline konkurss “NoorMood 2013” Pärnu kontserdimajas. Arhiivifoto.
Noorte moedisainerite üleriigiline konkurss “NoorMood 2013” Pärnu kontserdimajas. Arhiivifoto. Foto: Ants Liigus

Laupäeva õhtul näeb Pärnu kontserdimajas NoorMoe konkursil noorte moeloojate loomingut, parimale moelooja tiitlile hakkab konkureerima 15 disainerite loodud kollektsiooni.

Tudengite arvestuses võistleb kuus, gümnasistide omas seitse ja põhikooliõpilaste arvestuses kaks kollektsiooni.

Kollektsioone esitlevad disainerid Olga Troškina, Gerlyn Mäepea, Mattis Meekler, Helene Sepp ja Gerda Retter, Kamilla Katarina Truverk, Eleriin Sild, Karina Troškina, Katrin Aasmaa, Margarita Latõševa ja Diana Mihhailova, Kirke Talu, Kristiina Mihheeva ja Julia Tšižova, Laura Viia, Mirjam Kalmann, Kaisa Oeselg ja Kätlin Liaks ning Helerin Roomet.

Parimad disainerid aitab välja selgitada professionaalne žürii, kuhu kuuluvad vabakutseline moedisainer, stilist ja fotograaf Marin Sild, ERKI moe-show peakorraldaja Piret Mägi, kunstiteadlane Marian Kivila, moestilist Getri Mitt, elustiiliblogi pidaja ja Buduaari ilutoimetaja Grete Link ja teised.  

Õhtut juhivad Mikk Pärg ja Ranto Lupp ning laval näeb Gabriele moe- ja tantsukooli etenduse “Idüll” fragmenti, mille kostüümid on 2011. asta NoorMoe võitja Kirke Talu kollektsioonist „COCICU“.

Koolimoe konkursist välja kasvanud NoorMood toimub kuuendat korda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles