Tartlased avavad Rüütlis aasiapärase söögikoha

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talvel näis, et Rüütli tänav jookseb äridest tühjaks. Kevad on Pärnu peatänavale uut elu toomas: Rüütli 39 majas näiteks avatakse aasiapärane söögikoht.
Talvel näis, et Rüütli tänav jookseb äridest tühjaks. Kevad on Pärnu peatänavale uut elu toomas: Rüütli 39 majas näiteks avatakse aasiapärane söögikoht. Foto: Urmas Luik

Tartlased Karen ja Kamal Prasad Chalise avavad aprillis Pärnus Rüütli tänaval Nepali, Hiina ja Tai toite pakkuva restorani Vaga Mama.

“Paljud küsivad, kas nimi tähendab vagast või vagaseks löödud ema, aga ei, tegelikult tähendab see nepali keelest kaudselt tõlgituna sisemist rahu,” naerab nepallane Kamal Prasad Chalise restorani nime selgitades.

Mees on Eestis elanud üle kümne aasta, räägib vabalt eesti keelt ja töötas varem kokana mitmes Aasia restoranis, kuniks otsustas avada päris oma restorani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles