Pärnu karjäärispetsialistid pälvisid tunnustuse

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätlin Aadamsoo ja Kätlin Muru pälvisid  karjääri- ja õppenõustamisspetsialisti laureaadi tiitli.
Kätlin Aadamsoo ja Kätlin Muru pälvisid karjääri- ja õppenõustamisspetsialisti laureaadi tiitli. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Täna tunnustasid Sihtasutus Innove ning haridus- ja teadusministeerium 2013. aasta karjääri- ja õppenõustamisspetsialiste, laureaatide seas on Pärnu õppenõustamiskeskuse kaks spetsialisti. 

Pärnu õppenõustamiskeskusest on karjääri- ja õppenõustamisspetsialistide laureaadid karjäärinõustaja Kätlin Muru ja karjääriinfo spetsialist Kätlin Aadamsoo.

SA Innove juhatuse liikme Robert Lippini ütlust mööda loovad karjääri- ja õppenõustamisteenused ühiskonnale reaalset tulu. „See on töö, mida tehes annavad inimesed mõõdetava panuse Eesti koolihariduse ja tööturu paremaks muutmiseks ning loovad ühiskonnale suurt lisaväärtust. Seetõttu soovimegi üha rohkem tõsta ühiskonnas esile valdkonna tublisid ja pühendunud spetsialiste,“ ütles ta.

Konkurssidele „Aasta karjäärispetsialist 2013“ ja „Aasta õppenõustamisspetsialist 2013“ said esitada kandidaate üksikisikud ja organisatsioonid, kes soovisid esile tõsta tublisid tegijaid nende  vastutusrikka töö eest. Laureaatide valiku langetas žürii, kuhu kuulusid Tartu ülikooli, sotsiaalministeeriumi, Eesti karjäärinõustajate ühingu, Eesti töötukassa, MTÜ Koostöökoja, koolijuhtide ühingu, haridus- ja teadusministeeriumi, Tallinna Pääsküla gümnaasiumi ja SA Innove esindajad.

Tunnustuskonkursi organiseeris SA Innove ning toetasid haridus- ja teadusministeerium ja Euroopa sotsiaalfond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles