Ta tegi seda jälle!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andres G. Adamson

Inga (30) ei saa hingerahu: tema mees vahib õhtuti internetist võõraste naiste pilte, kus eriti esile ulatuvad pepud ja rinnad. „Issake, kas mu kaaslasest on saanud pervert?“ küsis ta oma kooliõelt nutusel toonil. Too leidis, et nii teevad ju paljud mehed. Inga on aga sattunud stressi küüsi.

Elu pole Ingale kerge olnud. Esimene mees läks nelja tuule poole, jättes ta lapsega üksi. Aasta eest avastas aga Inga, et üks mees töökohal on tema kui sekretärineiu võludest leilis – tuleb, teeb juttu, vahel puistab anekdoodi, kutsub kohvile.

Inga läks, kuid esimesele kohvijoomisele järgnes kiire ja põhjalikum tutvus, armunud mees trügis visalt naise juurde koju. Süllekukkunud õnne ei põlga tark inimene ära. Inga oli ja on oma arust piisavalt nutikas. Viis aastat on möödas, kui lapse isa mujal õnne otsib, miks siis temagi paastuma peaks. Ehkki esimene kogemus meestemaailmaga rinda pistmisest hoiatas teda vargsi – vaata ette! Inga laskis asjadel areneda ega peletanud uut silmarõõmu ära.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles