Seljametsa õpetaja õpetab joonistades lugema

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiiu Timberg hakkas joonistamist lugemise õpetamisel kasutama, et lugemistehnikaga koos areneks lastes funktsionaalne lugemisoskus ja loomingulisus.
Tiiu Timberg hakkas joonistamist lugemise õpetamisel kasutama, et lugemistehnikaga koos areneks lastes funktsionaalne lugemisoskus ja loomingulisus. Foto: Ants Liigus

Seljametsa lasteaia-algkooli õpetaja Tiiu Timberg esitles reedel Rääma põhikooli kogunenud kolleegidele lugemisharjutuste raamatut, mis peaks aitama väikelapsi funktsionaalse lugemise õppimisel joonistamise kaudu.

“Kogumik on mõeldud lastele, kes alles õpivad lugema,” iseloomustas Timberg oma raamatut. “Enamik lapsi omandab lugemise tehnika kiiresti, kuid loetu mõistmise ja kasutamise oskust on samuti vaja õppida.”

Kogumikus on 33 töölehte, mis nõuavad lugema õppivalt lapselt joonistamist, sealjuures muutuvad ülesanded aina keerulisemaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles