Pärnu võrkpallurid läksid pronksiseerias ette

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kardo Kõresaar (nr 8) poolfinaalis tartlaste vastu eriti ei hiilanud, aga pronksiseeria avamängus tõi Pärnu kasuks 20 punkti ja lõi TTÜ saali põrandasse seitse serviässa.
Kardo Kõresaar (nr 8) poolfinaalis tartlaste vastu eriti ei hiilanud, aga pronksiseeria avamängus tõi Pärnu kasuks 20 punkti ja lõi TTÜ saali põrandasse seitse serviässa. Foto: Ants Liigus

Neljapäeval alanud Eesti meeste võrkpallimeistrivõistluste kullajahil võitis Bigbank Tartu 3:0 Tallinna Selveri, pronksiseerias alistas Pärnu VK 3:1 TTÜ.

Kui tiitliseerias mängitakse tänavu koguni nelja võiduni, siis pronksi saamiseks piisab kahest võidust. See tähendab, et Pärnu võib homme kodusaalis medalid kaela saada. Kui aga seis siis viigistub, mängitakse TTÜga koduplatsieelist kasutades kolmapäeval kolmas kohtumine.

“Üritame pühapäeval selle loo siiski ära lõpetada,” lubas Pärnu meeste treener Urmas Tali. “Eks esimene kohtumine Tallinnas näidanud, et musta kevadesse päikesekiirt tuua ja mehi poolfinaalseeria kaotamise järel motiveerida pole kerge, aga tulime TTÜ madala laega saalis toime. Kolmandas geimis läks neli-viis punkti järjest ja siis me enam vastast kätte ei saanud, teistes geimides väga probleeme ei tekkinud.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles