Naiste superkarika võitis Pärnu jalgpalliklubi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Toomas Huik

Täna mängiti Sportland Arenal välja tänavuse aasta esimene naiste jalgpalli trofee – Eesti superkarikas, mille eest asusid võistlustulle mullune Eesti meister Pärnu JK ja karikavõitja Tallinna FC Flora.

Pärnu JK asus 12. minutil Hannaliis Jaadla omaväravast juhtima, kuid 24. minutil viigistas seisu Kelly Rosen. Mängust rohkem väravaid täna ei löödudki ja pärast lisaaja lõppu järgnes penaltiseeria, vahendas portaal jalgpall.ee.

Mõlemad naiskonnad mängisid lisaajal arvulises vähemuses, sest normaalaja lõpus sai trauma Varje Tugim ja lisaaja alguses Eneli Vals, kõik vahetused olid aga tehtud.

Penaltiseeriat valitses Pärnu JK, täpsed olid Anastassia Morkovkina, Ave Pajo ja Margarita Žernosekova, väravavaht Elis Meetua aga tõrjus Ragne Hindrimäe, Merily Toomi ja Kethy Õunpuu üritused ning seisul 3:0 kõlas kohtuniku lõpuvile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles