Pärnu VK võitis Eesti meistriliigas pronksmedali

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond alistas koduses spordihallis TTÜ ja võitis Eesti meistrivõistluste pronksmedali.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond alistas koduses spordihallis TTÜ ja võitis Eesti meistrivõistluste pronksmedali. Foto: Urmas Luik

Pärnu võrkpalliklubi meeskond alistas pronksiseerias täna teist korda 3:1 TTÜ ja kuurortlinna mängijatele riputati kaela pronksmedalid. Kordusmäng algas äärmiselt tasavägiselt, kui pikaks veninud avageim kuulus pärnakatele 28:26.

Teise geimi suutis 25:21 enda kasuks kallutada TTÜ, kuid siis jäädi kolmandas pärnakate rongi alla: kaotuseks 12:25. Tasavägise neljanda geimi lõpetas 25:23 pärnakate võiduks Mihkel Tanila pallinguviga, vahendas volley.ee.

Võitjate resultatiivseimana kogus 20 punkti Siim Põlluäär, nurgamehed Taavet Leppik ja Kardo Kõresaar toetasid 12 ja 11 silmaga. Avamängus tipikaid seitsme ässpallinguga kostitanud Kõresaar piirdus täna kolmega. TTÜ mängu hoidis jälle üleval Mart Tiisaar (25 punkti, +14), korraliku esituse tegi vanameister Jaanus Nõmmsalugi (14, +8).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles